5/3 2010: Duo Battle

Fredag d. 5. marts kl. 20.00 præsenterer vi intet mindre end to duoer i ren musikalsk battle.

Du har måske oplevet en Bigband-battle. En slags kamp mellem to eller flere bigbands, hvor det gælder om at udkonkurrere de andre på teknik, volumen og popularitet. Men her er vi selvsagt nede i et noget mindre format.
Idéen er at de to duoer får lov at spille et sæt hver. Derefter forenes de i et 3. og afgørende sæt.

I 1.sæt præsenterer vi Steen Hansen (trombone), og Mads Vinding (bas). Duoen har eksisteret et par år. Sidste år udsendte de en CD som er blevet meget rost.
Steen Hansen har sin daglige gang i DR bigband og er nok landets bedste basunist. Mads Vinding behøver nok ikke den store præsentation. Er en af Danmarks mange bassister, men dog i særklasse.

I 2. sæt præsenterer vi Gerard Presencer (trompet) og Jacob Fischer (guitar). De to har aldrig spillet sammen før. Gerard er en engelsk trompetist i absolut verdensklasse. Han har i mange år været bosat i London og fast tilknyttet BBC bigband. I efteråret blev han ansat i DR bigband og er nu bosat i København.
Jacob Fisher er efterhånden ved at være fast inventar i Jazzcaféen. Ved siden af spiller han stort set med alt og alle.

Kom og vær med til denne noget specielle jazzoplevelse. Der er ingen tvivl om at de to duoer vil gøre deres ypperste for at ”udkonkurrere” hinanden i discipliner som lydhørhed, intimitet, opfindsomhed og vellyd.

 Fredag d. 5. marts kl. 20.00

Entre 90,- kroner – Husk at unge under 18 altid kommer gratis ind