28/10 2011: Dansk trio i verdensklasse!

Det er med stolthed at vi præsenterer denne fornemme trio. Vokal, klaver og bas. Og bestemt ikke trakteret af hvem som helst.

Vi har gennem årene haft besøg af adskillige kvindelige sangere. Men en af de allerstørste sangere vi har herhjemme, er en mand, nemlig Bobo Moreno. Han kan uden forbehold sidestilles med sangere som Jamie Cullum, Harry Connick, Kurt Elling eller Michael Bublé.

Bassisten Bo Stief har international klasse og har da også spillet med så fine navne som Stan Getz, Toots Thielemans, Ben Webster og Miles Davis.

Ole Kock Hansen runder trioen af med sit eminente klaverspil. En klaverets gentleman, der selvsagt har spillet med alle. Bl.a. kan nævnes hans gamle skolekammerat Niels Henning Ørsted Pedersen.

Genren er fuldstændig åben, men med fokus rettet mod netop de sange, hvor hver musikers særlige musikalitet og personlighed får musikken til at flyde som en legende let selvfølgelighed.

bobomoreno

Trioens første album “50 ways to leave your lover” udkom i 2010 og har fået mange anmelderroser med på vejen. Der spilles egne arrangementer og tolkninger af så forskellige komponister som Paul Simon, John Lennon, Curtis Mayfield, Joni Michel, Jimi Hendrix og…. Bobo Moreno.

Utterslev Jazzcafé, Fredag d. 28. oktober kl. 20.00. Entré kr. 100,-