3/9 2010: Mette Juul

Fredag den 3. september præsenterer vi sangerinden Mette Juul med pianist Heine Hansen, Jesper Lundgaard på bas og som speciel gæst, den norske trompetist Gunnar Halle.

mette_juul_1

Inden for de seneste år er der herhjemme poppet adskillige nye sangerinder op på jazzscenen. Det virker som om vi har trængt til lidt fornyelse på dette område, for de fleste er blevet vel modtaget, og  har fundet deres plads blandt de gamle ”Divaer”.

Dette har også givet anledning til at endnu flere nye unge sangerinder har haft mod og lyst til at prøve lykken. En af disse er Mette Juul. I 2007 vandt Mette ”International Jazzartist Competition” for vokalister i Tallinn, hvor jazzsangere fra 8 lande deltog. Dette har bragt hende vidt omkring i verden, bl.a. til New York, Istanbul, Estland, Finland og Sunside Jazzclub i Paris, hvor hun har spillet mange anmelderroste koncerter. I år på jazzfestivalen i København havde hun ligeledes travlt med koncerter rundt omkring.

Hendes debut CD er blevet rigtig godt modtaget. Her er hun i selskab med ingen ringere end Heine Hansen, Jesper Lundgaard, Alex Riel og Palle Mikkelborg. Lidt af et hold at alliere sig med som debutant. Men Mette Juul optræder modent og uimponeret, og musikken holder fra start til slut.

gunnar_halleMed sig til koncerten i Utterslev har hun Heine Hansen, som jo er caféens huspianist. Jesper Lundgaard på bas og som speciel gæst, den norske trompetist Gunnar Halle.

Fredag den 3. september kl. 20.00

Entre 100,- kroner – Husk at unge under 18 altid kommer gratis ind