13/11 2020: Danish Paichtry [AFLYST]

13/11 2020: Danish Paichtry [AFLYST]

Grundet myndighedernes seneste retningslinjer er arrangementet desværre aflyst.

Kulturhuset på Tomsgårdsvej har stået tomt en tid og der er planer om at bygge det om til aftenskole. Det er ikke et ideelt sted og derfor har vi endnu engang kigget ud efter andre muligheder. Og det er faktisk lykkedes. På Rentemestervej 57 lå der engang nogle garager og bilværksteder. De er nu blevet købt af et kreativt og entusiastisk par som er i fuld gang med at renovere og bygge om. Demokrati Garage hedder stedet, og Jazzcaféen er blevet inviteret indenfor. Vi håber på at det er stedet hvor vi kan lave koncerter fremover.

D. 13. november kl. 20.00 kommer oktetten Danish Paichtry og indvier stedet. Det er herligt swingende Westcoast jazz med en perlerække af numre arrangeret af mesterarrangøren Marty Paich.

I 50’erne dannede tenorsaxofonisten Dave Pell en oktet i Los Angeles og det er numre fra hans nodemappe der spilles.

Musikerne er Mårten Lundgren (Tp), Jens Søndergaard (Tenorsax), Anders Jacobsen (Basun), Morten Grønvad (Vibrafon), Thomas Bornø (Klaver), Lasse Lundstrøm (bas) og Aage Tanggaard (trommer).

Entré kr. 100,-

Vi krydser fingre for at smittetallene går ned og at vi kan få lov at gennemføre dette arrangement. Vi skriver selvfølgelig ud hvis noget andet er tilfældet. Vi ved heller ikke hvor mange vi må lukke ind, men vi håber at ingen går forgæves.